Ako već niste – ODMAH PODESITE PROZORE NA ZIMSKI REŽIM: Ovaj trik će vam duplo smanjiti račune, a u stanu će biti TOPLIJE NEGO IKAD

0
353

Da li ste se ikada pitali da li postoji dobar način da zadržite toplinu u vašem stanu? Ako jeste, onda je ovo idealana članak za vas. sve što je potrebno jese da inbus ključem zavranj okrenete prema unutra i stan će da bude mnogo topliji. Sve češće se ljudi odlučuju na PVC stolariju jer ju je dosta lakše podesiti, ali i najbolja je za zdržavanje temperature u domu.

Ali, mnogi ne znaju dvije bitne stvari koje vam mogu da vam znače. Naime, ukoliko niste znali na prozorima možete podesiti zimski i ljetni režim. Samo je potrebno da otvorite prozor i da pronađete šraf na strani gdje se nalazi ručica, pa ga podesite pomoću inbus ključa.

Ali potrebno je da budete jako oprezni i da nikako prozor ne ostavljajte u tom položaju cijele godine jer se tako gume dosta brže troše. Ako niste sigurni u kojem je položaju prozor, pritisnite list papira prozorskim krilom, ako možete da ga izvučete onda je u ljetnjem položaju, ako ne onda je u zimskom.

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here