NOVAK ĐOKOVIĆ U PRITVORU! UŽASAN TRETMAN PREMA SRBINU: Čuvaju ga dva policajca, niko ne može kod njega! Oduzet mu je i mobilni

0
212

Novak Đoković je trenutno smješten u sobi na aerodromu u Melburnu i kod njega niko ne može ući, rekao je njegov otac Srđan za medije. Ispred sobe u kojoj se on nalazi, stoje i dva policajca, Đokoviću je oduzet i mobilni telefon. Novak je tridesetak minuta prije ponoći doputvao u Melburn kako bi učestvovao na predstojećem Australijan openu koji počinje 17. januara.

Srpski as je dobio medicinsko izuzeće od strane stručnog ljekarskog tima, ali su lokalne vlasti odbile da mu izdaju vizu. Carina je navodno pronašla problem u dokumentaciji sa vizom, a nakon njihovog zahtjeva da mu država Viktorija odobri zahtjev, oni su ga odbili, pa je Novak par sati ostao na ispitivanju i na kraju i u pritvoru.

Kako prenose mediji iz Australije, sa Novakom je razgovarano do 1:15 nakon ponoći po lokalnom vremenu, a potom je najbolji teniser svijeta smješten u pritvor, gdje ga čuvaju dva policajca.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here