ČISTI KRVNE SUDOVE, SNIŽAVA HOLESTEROL I UMANJUJE RIZIK OD SRČANOG UDARA: Ovo je najdjelotvorniji PRIRODNI LIJEK, IMATE GA SVI

0
263

Visok krvni pritisak je alarm koji nikada ne smijemo da ignorišemo. Ukoliko na vrijeme počnemo da obaramo pritisak i da čistimo krvne sudove, bićemo uvjereni da smo učinili dobru stvar za svoje zdravlje Bijeli luk je jedan od najboljih prirodnih lijekova za čišćenje krvnih sudova.

Bijeli luk širi krvne sudove i pojačava cirkulaciju krvi, pa je samim tim i opravdano jedan od najboljih prirodnih lijekova za čišćenje krvnih sudova. On isto tako snižava nivo lošeg holesterola, kao i rizik od moždanog i srčanog udara. Prednosti bijelog luka ili češnjaka se ogledaju u sljedećem:

Poznato je da je bijeli luk jedan od najboljih antibiotika koji možemo da koristimo. Pored dodavanja ukusa našoj ishrani, on isto tako ima i bitne hranjive materije koje pomažu našem zdravlju. U istraživanjima koja su sprovedena, otkriveno je da konzumiranje bijelog luka moe da smanji rizik od razvoja hipertnezije, a nadalje su otkrivene i druge bitne prednosti češnjaka na zdravlje srca.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

 

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here