ZVEZDAN NAPRAVIO DETE STUDENTKINJI! Slavnić joj dao NOVAC i naterao je da AB0RTIRA, Ana danima bila na LEKOVIMA! ISPLIVALI Š0K DETALJI!

0
337

Dakle i za danas imamo novosti za vas, a koje se odnose na trenutno najaktuelnije zadrugare Zvezdana i njegovu nevjenčanu suprugu Anu, koja je prije nekoliko dana ušla u rijaliti kako bi se suočila sa Zvezdanom, ali i sa Anđelom sa kojom ju je on javno prevario. Njenom ulasku se niko nije nadao, posebno ne njih dvoje, čiji odnos je odmah narušen, pa je Zvezdan odmah poželio da se povuče iz cijele te priče.

Ali pri svojoj odluci on nije dugo ostao, brzo je poklekao i opet završio sa Anđelom u krevetu, a kako će dalje njihov odnos da se razvija, i šta će sve tu da bude ne preostaje nam ništa drugo nego da pratimo. Danas vam mi donosimo šokantna otkrića iz Zvezdanove prošlosti, o kojima je za medije govorila Anina porodična prijateljica, koja je otkrila kako je Zvezdan Anu varao i napolju, i to jedanput je bilo sa jednom studentkinjiom Mašinskog fakulteta, kojoj je on čak napravio i dijete, pa joj je dao novac da ona ab*rtira. Kada je Ana saznala za to danimam je bila na lijekovima. Njena prijateljica rekla je sljedeće: “Zvezdan Slavnić je oduvek poznat kao švaler i neveran muž. Svi su to znali, osim Ane, koja je ignorisala glasine, valjda ne želeći da ostane bez nje. Nije želela probleme u vezi, znala je da, iako mu nešto kaže, to neće ništa da promeni. Dolazile su do nje razne informacije, ali ona ga je štitila i tvrdila da su sve to samo tračevi i da to rade ljubomorni ljudi koji hoće da ih rastave. “Oni nas mrze zato što smo savršen par.

Žene seku vene za Zvezdanom, želele bi da je njihov. Zato izmišljaju i kanale ga. Voleli bi da nas vide rastavljene. One bi odmah nasrnule na njega da ga ulove. Zlo je oko nas,” govorila mi je ona uvek kada je čula neke glasine da je Zvezdan vara i da je bio s nekom lakom devojkom. Dok je ona živela u iluzijama da su savršen par, kome svi zavide i žele da ih unište, on je nju varao na sve strane i išlo mu je u korist da Ana odbacuje sve te priče – počinje priču porodična prijateljica zadrugarove supruge, novopečene učesnice “Zadruge”, koja je ušla u rijaliti da uništi muža”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here