Internet pretraživač “Gugl”, je objavio listu sa informacijama na kojima se vidi šta su Balkanci, a najviše Srbi, najviše guglali u 2019 godini.

Naime, u tri kategorije su postavljeni rezultati na kojima se vide najpretraživaniji pojmovi, dakle, TV serije, događaji, uglavnom, sve ono što je zanimalo korisnike interneta.

Dakle, rezultati pokazuju da je među prvima na listi najgledanih bio rijaliti program “Zadruga”, zatim, “Pad Berlinskog zida”, od događaja utakmica Srbija-Portugal, a potom serija “Igra prestola”.  Ipak, iznenađenje je, svakako to što se među najtraženijim pojmovima pojavljuje “Pad Berlinskog zida”.

Takođe, među događajima su se na prvih pet mjesta liste našla uglavnom sportska dešavanja – “Srbija-Portugal”, “FIBA World Cup”, “Australian Open 2019” i “Wimbledon 2019”, kao i jedan zabavni poput “Evrovizija 2019”, a na dužoj listi od 10 najpretraživanijih dešavanja našli se i Bir fest, Exit i Uskrs.

Što se tiče najtraženijih serija na listi su definitivno “Igra prestola”, “Žigosani u reket”, “Ubice mog oca” , “Senke nad Balkanom” i “Černobilj”.

Među deset najpretraživanijih događaja čak šest je sportskih – utakmica Srbija-Portugal je na prvom mestu, slijede „FIBA World Cup“ i „Australian Open“, na petom i sedmom mjestu Vimbldon i Rolan Garos, dok je na desetom mestu utakmica Crvena zvezda – Jang bojs.

Na listi najpretraživanijih događaja nalaze se, osim Evrovizije, i „Beer Fest“ na šestom mestu, „Exit“, koji je na osmom mjestu i „Uskrs 2019.“, koji je na devetom mjestu najpretraživanijih događaja.

Zanimljivo je da je “Zadruga” bila i najpretraživaniji pojam prošle godine, dok je 2017, kad se ovaj rijaliti šou TV Pink počeo emitovati u septembru, bila već na trećem mjestu.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here