Djevojčica s legendarne čokolade ‘Seka’, danas je 32-godišnja glumica, koja živi na Palma de Mallorci. Njeno ime je Tea Agbaba i odselila je iz Hrvatske već 1994. godine, ali kako nam sama otkriva Lijepa naša će ‘uvijek i zauvijek biti u njenom srcu i dio nje pa od Zagreba do Dalmacije.

Svi smo bar jednom u životu probali čokoladu Braco i Seka, a kada god neko spomene ovu čokoladu sjetimo se našeg djetinjstva.
Vjerujemo da i danas kada imate priliku kupite je i rado pojedete.
Ova čokolada je jednostavno bila hit i omiljena među djecom. Ako ste htjeli da obradujete one najmlađe dovoljno bi bilo da kupite dječaku onu sa zelenim omotom, a djevojčici onu sa rozim omotom.

Ova djevojčica sa omota poznate čokolade, nedavno je objavila svoju sliku pored slike djevojčice sa omotom, a pogledajte kako danas izgleda:

U jednom od intervjua nam je otkrila kako je došlo do toga da baš ona bude odabrana.
“Bila sam u vrtiću i netko me primijetio. Mislim da su tražili klince po vrtićima. (uff to zvuči čudno, ali znaš što mislim) I kada su mene vidjeli bili su sigurni da sam ja Ta. Koliko se sjećam, prvo su pitali moju mamu, kasnije ona mene. Iako s četiri i pol godine nisam baš bila svjesna što to sve znači, svi oko mene bili su sretni pa onda i ja – i rekla sam, da dobro.”

I danas je ova čokolada poznata, a pored toga i ukusna je tako da ako izberete ovu čokoladu ne možete pogriješiti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here