Prošla godina bila je vrlo teška za kantautoricu Marina Tucaković. Nakon što je otkrila da joj je dijagnosticirana teška bolest, odlučila se potpuno povući iz javnosti, a najbolje od svega pokazuje da tretman ide dobro u činjenicu da se vraća na posao, a već je napisala nekoliko tekstova za naše pjevače.

Osim činjenice da je posljednjih mjeseci i kako se vratila na posao, Marina uživa u drugim stvarima, pa je otkrila da je dane provodila slušajući glazbu, kuhala ručak, a osim toga, kaže kako izbjegava suparničke programe. Također je rekla da je tog dana otkrila da boluje od te bolesti.

Znao sam da će mi se to dogoditi. Bio sam jako uznemiren i osjećao sam se vrlo loše. Ignorirao sam jednu od rana koju sam imao. Znala sam da sam bolesna. Ali doista sam znao. Nisam otišla s liječnikom, imala sam privatne probleme, a onda sam ignorirala čovjeka. Nekako sam bila na posljednjem mjestu, rekla joj je nedavno.

Loading..

Ali Marina je poslušala savjete liječnika i sada se oporavlja od terapije. A da bi se osjećala bolje, pokazala joj je kad se nedavno pojavila na koncertu pjevača, a pojavila se i na drugim događajima koje su organizirali njezini bliski prijatelji.

U intervjuima je u više navrata govorila da se i dalje bori samo zbog svoga sina, koji joj ne bi dopustio da ode tek tako, bez borbe i odustajanja.

Svoje dane provodi okružena prijateljima i obitelji i uživa u poslu koji često naglašava da ga ona doista voli.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here