LJEKARI SU JOJ UVIJEK GOVORILI DA ĆE SE SREDITI VREMENOM SVE, A VIKTORIJI JE BRADA NEPRESTANO RASLA ZBOG RIJETKOG OBOLJENJA.

Ona piše, u kampanjama učestvuje, javno govori i o glumi, ona ima čerubizam, tako je jedan portal nedavno Viktoriju Rajt opisao, nju su istakli kao primjer hrabrosti i istrajnosti jer čerubizam je rijetko genetsko oboljenje koje u donjem dijelu lica izaziva promjene, obično to počne u ranom djetinstvu.

Još kada je bila mala, Viktorija Rajt je imala zube koje nisu rasli kako treba. Nedugo nakon toga, dijagnostikovana joj je rijetka bolest lica gdje prekomjerno raste vezivno tkivo, a sve je to sa bolovima u vilici i glavoboljama praćeno.

Doktori su na početku rekli da će joj prestati brada rasti, stanje se samo vremenom pogoršavalo kod nje, pogotovo u pubertetu. Nekako je uspjela da se izbori sa svojom situacijom na kraju.

“citat je ovo Naučila sam da je najbolje da se nasmješim kad neko počne da zuri u mene, jer to ne znači odmah da on misli nešto loše”  citat je ovo”

Živi sa suprugom i kćerkom, a pogledajte video zapis ispod, sigurno ćete ostati bez teksta baš kao što smo i mi dok smo ovo pratili.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here