Prije neki dan poznati voditelj Žika Nikolić poznat kao Žika Šarenica je na snimanju svoje veoma popularne i gledane emisije ”Žikine Šarenice” doživio veoma neugodnu situaciju kakvu nije doživio za nekoliko decenija svoje karijere.

Slobodan P. koji ima 50. godina i koji dolazi iz mioničkog sela Sankovići je uhapšen prije nekoliko dana jer je napravio pravi haos na snimanje ”Žikine Šarenice” , kada je sa svojim traktorom uletio među građane Mionice, a na kraju i pesnicom udario Živorada Nikolića koji je autor i voditelj ove emisije.

Osumnjičeni je pola sata prije snimanja emisije sa traktorom ušao u pješačku zonu, te je sa traktorom srušio žardinjeru, a onda krenuo na Žiku, da bi nakon toga nastala prava drama.

Kako neki izvori navode u početku se niko nije previše uzbudio, jer su svi pomislili da je čovjek na traktoru zalutao, ali kada je traktorista sišao sa vozila i počeo da viče na voditelja svi su uvidjeli da je vrag odnio šalu, posebno kada se traktorista unio voditelju u lice i opsovao mu majku pedofilsku, a zatim ga svom snagom udario pesnicom u glavu. Ljudi su odmah pritrčali da pomognu Žiki koji nije paničio nakon udarca i svo vrijeme je govorio da je sve sa njim u redu.

Loading..

Ubrzo se na licu mjesta pojavila i policija i uhapsila napadača i privela ga u policijsku stanicu zbog izazivanja opće opasnosti. Napadač je navodno čovjek koji ima određene psihičke probleme i zaveden je kao psihijatrijski pacijent, a još prije dvije godine mu je određena mjera redovnog lječenja.

Sam Žika kaže da se sve desilo veoma brzo i da je on sam u prvi mah pomislio da se čovjek želi pozdraviti sa njim te da je bio zatečen kada je taj čovjek počeo da viče na njega, a posebno kada mu je zadao udarac pesnicom.

Žika kaže da mu nije bilo nikako svejedno te da za sve ove godine kako radi je imao razne situacije, ali sve se završavalo na dobacivanju ili nekim uzvicima, ali mu se nikada nije desilo nešto ovako slično da neko na njega fizički nasrne.

.

 

 

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here