ŽENU SLOBE RADANOVIĆA FIZIČKI NAPAO BIVŠI MUŽ?! Jelena prebačena u Urgentni centar – došao da preuzme decu, pa nasrnuo na nju

0
128

Pjevač Sloba Radanović na malo neprijatan način postao je poznat široj javnosti, a svi znamo da je to bilo kada je on bio učesnik prve sezone Zadruge, kada je ušao da se promoviše kao pjevač. On je tada prevario svoju suprugu Kiju Kockar sa Lunom Đogani, i vjerujemo da nema osobe koja tada nije pratila rijaliti, posebno kada je ušla i prevarena Kija. Ali nećemo se sada time baviti, nego samo naglasiti da je on tada stečenu popularnost iskoristio na pravi način, radio je na sebi i svojoj karijeri i danas je on jedan od naših najtraženijih pjevača.

Nakon zadruge on se razveo od Kije, sa Lunom je raskinuo, i jedno vrijeme bio je sam, a onda je uplovio u vezu sa Jelenom, sadašnjom suprugom. Oni su nekoliko godina bili u vezi, a onda su stali na ludi kamen, a Jelena je pjevaču nedavno podarila i nasljednika. Oni sada uživaju u svojoj maloj porodici, ali moramo da kažemo da Jeleni ovo nije ni prvi brak ni prvo dijete. Naime, ona je sa bivšim mužem dobila dvoje djece, a sada su se u medijima pojavile informacije o tome da je nju njen bivši muž fizički napao.

Navodno se to desilo ispred kuće u Višnjičkoj banji, kada je ona bila sa trudnom sestrom, a on je došao da uzme djecu i sada još uvijek iz nepoznatih razloga on je nju fizički napao. Ona je odmah prijavila policiji, a sa svojim ocem i sestrom ona se nalazi u Urgentnom centru gdje joj ljekari pružaju ljekarsku pomoć i određuju kakve povrede je ona dobila. Više informacija o ovoj temi očekujemo u narednim danima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here