Sin Legendarnog pjevača Šabana Šaulića, koji je izgubio život uslijed prometne nesreće u Njemačkoj 17. veljače, Mihajlo Šaulić, nekoliko mjeseci nakon  toga, odredio je datum vjenčanja sa svojom dugogodišnjom djevojkom Danijelom Mandić. Trebalo je to učiniti do početka godine, ali smrt velikog glazbenika spriječila je sve to. Čak je i Zorica Brunclik, njegova kuma, spemila sve za veliko slavlje, ali velika tragedija je sve to spriječila.

Kako su njegove iznenadne pripreme za vjenčanje prekinule iznenadne smrti oca, kao što smo već naveli, Mihajlo je morao odgoditi sve planove, ali sada je odlučio odabrati novi datum i zakazati vjenčanje za 25. juni sljedeće godine. Naime, Danijela i Mihajlo dugo su zajedno, pa čin braka i papir neće ništa značajno promijeniti u njihovoj vezi. Ipak, kao i većina drugih parova, dijele pozornicu s voljenim osobama, pa su tražili blagoslov Gordane, Šabanove supruge, odnosno Mihajlove rođene majke.

Čekali su da prođe godišnjica Šabanove smrti kako bi mogli započeti pripreme za veliko slavlje. Već su rezervirali gdje će se sve održavati, a to je u prestižnom hotelu u centru Beograda, a mladenka će vjenčanicu potražiti u Italiji i Francuskoj, a u suprotnom Danielad dolazi iz bogate Vojvodine. Majka joj je iz obitelji Rodić, dok je otac također iz vrlo prosperitetne i prosperitetne Mandićeve kuće, iz Kule. Danijela se smatra jednom od ljepših djevojčica u Novom Sadu, a njen brak s Mihailom bit će joj drugi. Naime, Daniela je već bila u braku, ali taj brak nije bio puno duži.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here