ŽENA NAKON 50. GODINE ŽIVOTA NIJE NI ZA ŠTA- Psihijatar Jovan Marić ŠOK*RAO izjavama kojih su se i njegove KĆERKE POSTIDELE!- On kaže da ima odlično objašnjenje (FOTO)

0
318

Kako ste i sami mogli da zaključite danas ćemo da se bavimo sa jednom veoma zanimljivom temo, a riječ je o poznatom srpskom psihijatru Jovanu Mariću, koji u svojoj državi i nije nešto posebno omiljeni, i to sve zbog njegovih izjava koje je on do sada imao, a jedna od njih, koju je nedavno dao glasila je:

“Pevači i pevačice jesu egzibicioniste, što više publike, oni su uspešniji, svi glumci, pevači spadaju u to da zavise od publike. Naučnici koji na druge načine su prisutni u medijima, njihov prihod nije ovisan od publike. Njima je to veoma značajno da budu popularni, znaju da je to dobro, publika to cijeni i poštuje.” rekao je on tada. Upravo zbog svega što on kaže i tako tih nekih izjava ljudi su mišljenja da sve to proizilazi iz toga jer on svoj privatni život nema izgrađen. Naime, pisalo se o tome da je on svoju suprugu i sina istjerao iz stana, i od tada prošlo je 23 godine, a on sada moli tog sina da se vrati u stan jer više nema krov nad glavom.

Jedna njegova izjava uzeta je iz konteksta, a inače se odnosila na žene koje su u 50-tim godinama, a on je rekao: “Kad vidite lepog muškarca sa ružnjikavom ženom, objašnjenje je – otkud vi znate šta mu ona sve radi u krevetu i kakva je majstorica. Ona mora da nadoknadi to što je ružna, dok se ove lepe ne trude, one su narcisoidne, ove druge moraju nešto da znaju da bi zadržale muškarca. Ženama posle 50 otkucava biološki sat i tad ste ništa”, rekao je on jednom prilikom, i zbog toga on je na sebe navukao veliki gnjev žeba u Srbiji, ali i regionu. Vaša mišljenja?

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here