ŽELIM DA BUDEM S TOBOM ČAK I DA SI TUKAO ANU: Anđela ponovo ŠOKIRALA javnost, na mrežama je RAZAPELI! Ti si bruka za ženski rod (VIDEO)

0
145

Već nedjeljama unazad imamo priliku da slušamo kako Zvezdan i Ana iznose prljav veš iz svog odnosa i vanbračne zajednice, i taman kada pomislimo da je nema dalje i da je to to, javnost se zaprepasti sa novim saznanjima i detaljima. Ana je u nekoliko navrata do sada govorila kako je nju Zvezdan tukao i maltretirao je i fizički i psihički. Ono što je svima zanimljivo i što su svi čekali jeste kako će njegova ljubavnica Anđela da reaguje na sve to, a njena reakcija je u najmanju ruku šokirala sve, mada smo od nje ove sezone imali priliku da vidimo sve i svašta.

Ona očigledno ne mari na sve to, a jednom prilikom u toku svog izlaganja ona je rekla da ona Ani ne vjeruje ništa i da se odlučuje da vjeruje Zvezdanu pa šta bude, a sada se na društvenim mrežama pojavio video snimak koji je sve izbezumio, a radi se o tome da je Zvezdan pitao Anđelu: “Šta ćeš ti sa mnom? Šta ako je Ana u pravu za sve što je rekla?” pitao ju je on, a ona je na to rekla sljedeće:

“Niko od nas neće znati šta se dešavalo između vas dvoje. Da je sve istina ja nikad ne gledam na to na taj način, ja u tebi mogu da probudim nešto kontra od onog što je u tebi budila Ana. Sa tobom sam smirena, ti u meni budiš mir. Zbog tebe sve ovo radim iz ljubavi. Bila sam drčna i bezobrazna pre tebe. Ja ću i najgoru istinu da podnesem, samo nemoj da me lažeš. Istinu ću da priznam i da je najgora i najbolja. Tako je kako je. Želim da budem sa tobom. Ako je to ovako izgledalo kao što sad izgleda, bio je katastrofalan odnos”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.

@pitamzadrugara

#stopnasiljunadzenama #andjeladjuricic #zadruga6 #zvezdanslavnic

♬ original sound – Zadruga6.Official

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here