Zdravo, ovde Sašina žena: Kako je protekao susret Suzane Jovanović sa pevačicom u koju je Popović bio LUDO ZALJUBLJEN! (FOTO)

0
243

Kada je u pitanju domaći šou biznis, jedan od najmoćnijih ljudi po tom pitanju svakako je Saša Popović, koji je kako je to svima nama već poznato više od dvije decenije u braku sa Suzanom Jovanović. Sa njom u braku on je dobio kćerku, dok Suzana ima i sina iz prvog braka, kojeg je Saša oduvijek gledao kao svog sina, te su njih dvoje djecu uspjeli da izvedu na pravi put, tako da oni imaju skladan život i porodicu za poželjeti.

Suzana je jedina koja je uspjela da ukrade Sašino srce, i da nosi njegovo prezime, ali postoje neke poznate dame koje se vežu za njegovo ime, a jedna od njih je i poznata pjevačica Zlata Petrović koju je on prema spekulacijama planirao da oženi. Inače, Zlata i Suzana su nekada bile ljute rivalke, ali ono što je danas prava istina jeste da one već godinama unazad njeguju prijateljski odnos, koji bi svima trebao da posluži kao primjer, a jedan od dokaza jeste i jedna njihova fotografija iz izlaska, gdje su one vidno raspoložene i tip top sređene.

Da među njima nikada nije bilo zle krvi govori i činjenica da je Suzana jednom prilikom izjavila nešto veoma zanimljivo, a tada je ona rekla da je upravo Zlata bila ta koja je njoj i Saši donijela sreću: “Zlata mi je pomogla da se udam za Sašu. Na njenoj svadbi sam ja bila ta koja je uhvaila bidermajer. Odmah posle toga udala sam se za Sašu”, rekla je tada Suzana. Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima ispod.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here