Ne sudite mi, udala sam se za svekra, oca mog pokojnog muža, zbog njegove mirovine, ali … dogodilo se nekoliko neplaniranih starih ljudi, koji su gurali nos gdje mu nije nikako mjesto. Nakon što je moj suprug napustio ovaj svijet prije 5 godina, ostala sam sama sa 4 sina, sama … Nisam imala nikoga osim njih. Bilo mi je jako teško, bojala sam se budućnosti, odrastanja djece, obaveza .

Prošle godine moj je svekar ponudio da se udam za njega, budući da je njegova žena umrla godinu dana nakon mog muža. Osjećala sam se odvratnim kad mi je rekao da se udam za njega, ali tada mi je pokušao objasniti da je to za moje dobro, da će mu mirovina ostati i da ću na taj način spasiti svoju budućnost. Inače svekar ima njemačku mirovinu i vrlo dobru.

Sve je bilo u redu kada je u pitanju naš odnos, međutim, prije mjesec dana prvi smo put prešli granice našeg odnosa, svekar-snaha. Iako smo se vjenčali, nismo imali ovu vezu, jer je naš brak sklopljen zbog njegove penzije, tako je bilo i do prije mjesec dana.

Jednostavno se dogodilo, ni ja ni on nismo ponosni na to, ali … mi smo živi ljudi i naše su potrebe u tom trenutku bile jače od bilo čega drugog. Pet godina do tada, nisam imala ništa s muškarcima. Nakon toga, dogovorili smo se da to ponovimo s vremena na vrijeme … Nitko ne zna osim nas dvoje, svekrva i mene, pa … “

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here