Zatekla je svoga muža sa ljubavnicom na svome kauču: Pao joj je mark na oči i uradila je nešto o čemu sada govori cijeli svijet (FOTO) – Dobar Dan

Zatekla je svoga muža sa ljubavnicom na svome kauču: Pao joj je mark na oči i uradila je nešto o čemu sada govori cijeli svijet (FOTO)

Nekako u ovo moderno vrijeme, od pojavljivanja društvenih mreža, primjetno je da se uveliko povećao i broj preljuba u vezama, koje su postale kao nešto sasvim normalno, mada je za mnoge to iskustvo izuzetno bolno.

Nikada nije lijepo saznanje da ste prevareni, na bilo koji način, a posebno nekako teško pada prevara koju doživimo od svoga partnera, posebno ako ste mu vjerovali bez pogovora. Prije svega to je veliko poniženje za prevarenu osobu i nikada se ne zna koja će biti reakcija takve osobe na saznanje o prevari.

Tako nešto govori i ova priča o ženi koja je zatekla svoga muža sa ljubavnicom u svojoj vlastitoj kući.

I mada je za očekivati veoma bijesnu i ljutu reakciju, ipak način na koji je reagovala Minika Furije, koja ima 34 godine je mnoge iznenadila. Kada je saznala da joj muž ima ljubavnicu, bio je to veoma veliki šok i udarac za nju, a posebno je za nju bilo šokantno kada je uža zatekla u svojoj kući sa ljubavnicom.

Dok su se ljubavnici panično spremali i oblačili, Minika je posula nesretnu ljubavnicu Hanu Souks sa vrelom vodom koju je uzela ko zna odakle i tako joj napravila velike opekotine kako po glavi, tako i po vratu i grudima, a zakačila joj je i veliki dio lica.

Nakon što je došla policija na uviđaj, kao i hitna pomoć, ljubavnica je izjavila da nije lijepo to što je napravila Miniki, ali da je polijevanje vrelom vodom ipak radikalan potez koji je njoj uništio život za sva vremena i da očekuje da će i Minika biti strogo kažnjena za ono što je napravila.

Kasnija istraga je ustanovila da je muž prije obavijestio Miniku da ima ljubavnicu, te je ona tražila da upozna ženu koja joj je ukrala muža, a na kraju ipak nije mogla da kontroliše svoju ljutnju i bijes i reagovala je na ovaj veoma težak način. Ona se brani sa time da joj je mrak pao na oči kada je njih dvoje vidjela zajedno i da se uopšte i ne sjeća šta je i kako je sve napravila, a dodala je i da već duže vrijeme pati od depresije i velike anksioznosti, mada ne vjerujemo da će joj to previše pomoći na sudu i da će i ona biti kažnjena veoma strogo.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *