Prije utakmice odvijala se prava drama!

Naime jedan od navijača je nosio rekvizite Kosovo je Srbija, aa isto je i uzvikivao. Onda je pretučen i načen na tvrdi pločnik.

Ovakve situacije nisu neuobičajene na utakmicama. Jer nekako sve se svodi na ancionalnost. Razne zastvae, posteri, uzvikivanje. Navijali su uvijek bili na lošem glasu, a mora svakako da bude tuča prije utakmice a i nakon pogotovo ako nisu zadovoljni rezultatima.

To je toliko uzbuđenje da rieto može shvatiti onaj ko nije stravstveni navijač, zar ne. Uvijek mora biti neka drama van terena. Navijači ustaju, viču, a posliej obavezno bude vatromet. Zanimljivo je to u sportu. Toliko se energije izbaci tokom svega, navijači ginu za svoje omiljene fudbalere i klubove.

POnekad to nije dobro jer se nekako idenfikujete sa klubom, a to nije dobro osim ako niste neki fubaler, jer možete izgubiti dodir sa stvarnošću. Mngoo puta se dogodilo da navijali izgube život untoj sluduoj utrci. A akda su fudbaleri u pitanju na njih se itekako vrši pritisak sa tribina. Dosta se psuje, više, sudije su nervozne, to je jedan kompleksan proces.

Da li vi pratite fudbal ili neki sport. Mislimo da je u fudbalu naekstremnoje što se tiče tih scena.

To ponekad može završiti tragično a bilo je takvih mnogo slučajecva. Fudbale je kompleksan sport kao uostalom svaki, ali definitivno je jedan od najplaćenih sportova pa tako su fudbaleri pravi bogataši koji imaju i po nekoliko vila i automobila i šta sve ne. Koji je vaš omiljeni fudbaler?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here