Razlika u godinama je velika i to je neminovno, ali i pored toga čini mu se da se zaljubio u nju.
Oni se nalaze jednom ili dva puta sedmično, a ne zna kako da je pita šta ona osjeća prema njemu, pa je savjet tražio od američke terapeutkinje Deidre.

On je kako kaže, slučajno završio kod nje kući i počeli su s poljupcima, a jedno je vodilo drugome, strast se rasplamsala, tako da su na kraju završili u krevetu, a pored toga viđaju se stalno.

“Odlično se provodim i imam odličan seksualni život sa mnogo starijom ženom i počeo sam da se zaljubljujem”, kaže on, te dodaje da se boji da one ne misli isto kao on, o njemu.

Nikada mu ništa nije rekla, osim toga što je spomenula da je odličan ljubavnik.

“Uživam u seksu ali ono što me brine je razlika u godinama. Ona je samo nekoliko godina mlađa od mojih roditelja, dok njena dijeca nisu puno mlađa od mene. Ne želim nikoga da uznemirim, i da remetim nečiji mir, ne znam šta da uradim?.”

Ono što mu je odgovorila terapeutkinja Deidre je:
“Ova osjećanja mogu biti obostrana, ali naravno da ništa nije isključeno. Trebali bi ste ozbiljno razgovarati i vidjeti gdje ovo sve ide. U suprotnom bi jedno od vas moglo ostati povrijeđeno, zbog toga je razgovor jako važna stvar. Neki ljudi su veoma sretni, bez obzira na razliku u godinama i to im apsolutno ništa ne predstavlja. Ako ona osjeća isto ne obazirite se na komentare drugih.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here