Nekim djevojkama odlazak frizeru zna biti teži nego što bi trebalo, tako da postoji pozamašan broj onih koji su prošle kroz horor zvani “loša frizura”.

Ovoj djevojci je šišanje toliko teško palo da se onesvjestila kada je vidjela šta joj se desilo sa njenom prelijepom kosom.
Sve se dešavalo na televiziji, prenosi LADBible, frizer joj je odrezao nerealnih trideset centimetara kose.

Njeno ime je İlayda, a pojavila se u turskoj emisiji “Kuaförüm Sensin” gdje je prošla kroz makeover pred kamerama, ali ona i njen stilista, Bilal Ağın, nisu imali priliku raspraviti o njenom novom izgledu prije nego li je on uzeo u ruke makaze.
LADBible prenosi da je emisija slična X Factoru, ali za stiliste. U ovoj je epizodi situacija krenula nizbrdo kada je Ağın djevojci odrezao tridesetak centimetara njene divne kose koja je dosezala do kraja leđa.

Jadna djevojka slomila se kada je shvatila koliko je njena kosa sada kraća a ubrzo nakon toga se rasplakala.
Ağın je stajao sa strane i nije bio siguran što da radi sam sa sobom, a İlayda je pokušala otići sa seta.

Međutim, kada je krenula prema izlazu, zateturala je, a zatim se i onesvijestila. Voditeljica emisije ju je uhvatila prije nego li je pala na pod.


Ono što je pozitivno iz svega ovoga je to što će kosa iz emisije bit donirana projektu “Let My Hair Be Your Hair”, organizaciji koja pravi perike za djecu koja su oboljela od opake bolesti.

Kako se sve desilo u studiju, možete pogledati na priloženom video:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here