Floridski par vegana uhićen je zbog sumnje da su ubili svog 1,5-godišnjeg sina.

Ryan i Sheila O’Leary hranili su svoju djecu strogom dijetom koja je sadržavala sirovo voće i povrće, zbog čega je pokojni dječak vagao prosječnu bebu od 7 mjeseci.

Obdukcija je pokazala da je mališa umro od gladi, ali i od dehidracije, poremećaja jetre i oticanja njegovih udova. Kad je policija stigla u obiteljski dom, vidjeli su dječakov stariji brat i sestru, tri i pet godina, koji su izgledali potpuno pothranjeno. Oboje su blijedi, a jedan od njih imao je crne zube zbog karijesa.

U kući je bilo i najstarije dijete, 11-godišnja kći koja je izgledala zdravije od mlađe braće. Dijete je Sheiline prošlosti i posjećuje svog biološkog oca svaka dva mjeseca, što je vjerojatno razlog njezine bolje tjelesne kondicije.

Sheila je rekla policiji da najmlađe dijete nije jelo ništa osim mlijeka u tjednu kada je umrlo. Rekla je da mali nema apetit jer ga boli zub.

Jutro prije nego što je umro, imao je problema s disanjem nakon što ga je Shiela dojila na minutu. Policiji je priznala da je trebala potražiti medicinsku pomoć za njega, ali umjesto toga ona i Ryan su zaspali.

Dvoje preživjele djece uklonjeno je iz kuće i o njima se brine Služba za djecu, dok je njihova starija polusestra otišla živjeti s ocem. Ryan i Sheila predali su se policiji nakon što je 6. studenog otkriven uzrok smrti njihovog sina

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here