Najnovije Zanimljivosti

Vlasnik restorana se prerušio u beskućnika, pa TESTIRAO radnicu Mariju: Njena reakcija ga je ZAPREPASTILA

Iako se vlasnik restorana sa njom i nije baš najbolje slagao, govorila mu je da je stalno slušala kako je mušterije hvale i da joj govore da je strpljiva i srdačna. Zbog toga je odlučio da je testira.

Prvo je pustio bradu, a nakon toga je pocjepao neku garderobu. Na kraju je pronašao kaput koji je na sebe navukao, zajedno sa naočalama i prljavom kapom. Nije postojala mogućnosti da ga Marija prepozna.

Vlasniku je bilo bitno da sazna da li je Marija dobra osoba, kako su o njoj pričali. Imao je namjeru da je unaprijedi u upravnika restorana.

Ušao je u restoran i rekao im da nema novca da plati svoj ručak. Niko od konobara ga nije pogledao osim Marije. Vlasnik restorana im je rekao da ako neko ode iz restorana a ne plati, da konobari moraju da plate iz svog džepa. Ali, Marija je bila spremna da plati ovom čovjeku obrok.

Kada je završio obrok, vidio je Mariju kako se sprema da mu plati jelo, ali je on na stolu ostavio sto dolara i pismo. Nakon toga ona je unaprijeđena i to je promjenilo njen život.

Add Comment

Click here to post a comment

Oglasi – Advertisement