Pjevačica i članica žirija “Zvezde Granda” Viki Miljković gotovo svakodnevno radi s kandidatima koji su mentori.

Osim što pokušava prenijeti te vještine na ove mlade ljude, pjevač jedva tolerira kada se njezini konkurenti ne pokazuju u najboljem svjetlu.

  • Viki je izuzetno osjetljiv i sve se događa u konkurenciji. Potpuno se posvetila kandidatima, ona stvarno pokušava i njezini negativni komentari upadaju u njezin račun – otkrio je dobro informirani izvor.

Viki za kurirsku osobu potvrdila je da je vrlo zauzeta sa svojim kandidatima i da s njima radi svaki dan.

Loading..
  • Mnogi kandidati su nastavili, sada počinjemo pripremati za treći krug. S obzirom da imam još nekoliko kandidata koji trče početkom ožujka i koji se bore za svoj plasman u sljedećem krugu, moram obnoviti materijale s njima, za koje bi se reklo da uspostavljaju naučene.

Na tvrdnje o nepravdi koje su se dogodile tijekom glasovanja, Viki je istaknuo da se članovi žirija često ne slažu jedni s drugima.

  • Moram priznati da za sada postoji više ili manje realna situacija. Desi se nekada nepravda, u smislu da ne pregovaramo. Tada jedan u poroti očekuje da netko drugi glasa, što se ne događa. Tada netko nepravedno ostane bez glasova. To nije samo slučaj s mojim kandidatima, to se može dogoditi svakome od nas, kao što se događa. Ponekad je stvarno krivo što ću kasnije paziti na to. Ne želim da itko pogriješi, ali sve je pitanje trenutka. Međutim, to je uglavnom realno. Slika se ne može mijenjati da li ta osoba čeka ili je za izravni prolaz – kaže pjevačica i dodaje da zbog posla ima malo vremena za uživanje.
Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here