Jedna od najpoznatijih dama svijeta u politici je bez sumnje Melania Trump, supruga aktualnog predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trumpa, a svi smo više nego svjesni da je Melania zaista privlačna žena, tako da nije veliko čudo što puno privlači pažnju gdje god da se pojavi. Bilo je to i na ovogodišnjem obilježavanju Dana nezavisnosti u Washingtonu

Naime, tim povodom organizirane su brojne prilike, glazbeni nastupi, vojni defiliji, a bilo je i vatrometa. Ipak, mnogi će se odmah složiti s nama bez ikakve sumnje da je odjevna kombinacija Prve dame bila jedna od glavnih atrakcija ovom prilikom. U nastavku vam donosimo što je Melania stavila i zašto još uvijek govori o ovoj kombinaciji. Evo kako je izgledala ovom prilikom.

Iako je tada izgledala vrlo atraktivno, mnogi su se oglasili na društvenim mrežama kako bi iskoristili ovu priliku kako bi je prilagodili. Nosila je bijelu haljinu sa prugastim detaljima, a inače ova haljina vrijedi negdje oko 1200 dolara, što zaista nije mala suma. Međutim, njegova vrijednost nije spriječila kritike sa svih strana.

Neki su se također žalili da je možda Melania zbunjena, pa je to zamijenila olimpijskim događajem, što će objasniti motive koji su ukrašavali njezinu haljinu koju je ovom prilikom odabrala da nosi. I mi bismo rado čuli vaše mišljenje, tako da ne zaboravite da nas ostavite u komentarima ispod toga da li vam se dopala ova haljina ili ne.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here