VESNA DEDIĆ PROGOVORILA O TEŠKOM PERIODU U ŽIVOTU! Posledice su još uvek prisutne!

0
120

Nastavljamo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a naše poznate ličnosti itekako su aktivne, tako da novinari svakog dana imaju i previše posla, dok mi svakodnevno čitamo o raznim dešavanjima u životima naših poznatih ličnosti. Po naslovu ste mogli da zakljičite da je naša današnja tema poznata spisateljica Vesna Dedić.

Ona inače veoma rijetko priča o svom privatnom životu, ali sada je ona otkrila koje su to najveće posljedice koje je ona imala, tačnije pri tome ona je mislila na posljedice razvoda braka, a iste ona je podnijela jako teško, ali isto tako i brak. O njenom ljubavnom životu malo toga se zna, jer je to njena volja i želja, i ona se oduvijek trudila da sve to drži što dalje od očiju javnosti, ali ipak je neke pojedinosti ona odlučila da podjeli sa ljudima koji je godinama prate, poštuju i vole i cijene njen rad, pa je tako ona sada govorila o svom bivšem mužu i periodu koji je iza nje, ali koji je bio jako stresan i težak.

Ona je jednom prilikom za domaće medije rekla sljedeće: “Mnogo sam plakala poslednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem nego da potonem u depresiju. Verujem da je svakoj ženi koja sama odluči da se razvede period posle rasturanja braka težak zbog osećaja odgovornosti prema svojoj egzistenciji i egzistenciji dece. Međutim, svaka se prolepša i dobije neku čudesnu energiju jer dane počinje da troši na nešto smisleno umesto na besmislene pokušaje da se popravi brak”, rekla je tada Vesna. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here