Vanja Knežević nakon SKANDALA sa JK zvanično SNIMILA SVOJU PRVU PJESMU i odmah otkrila naziv SVI SU SE NASMIJALI OVOME!

0
314

Nakon skandala koji je potresao cijeli region, kada je naime, učesnica muzičkog takmičenja  “Zvezda Granda” Vanja Knežević diskvalifikovana, zbog vrijeđanja člana žirija Jelene Karleuše, ona je na svom Instagram profilu objavila da je snimanje njene prve pjesme, uz pomoć popularnog kompozitora i producenta Damira Handanovića, uspješno završeno.

“Snimanje moje prve pjesme je završeno. Nemam riječi da vam opišem kako se osjećam sada, koliko mi ovo sve znači i koliko sam sretna. Hvala do neba Damiru Handanoviću! Za svee!”- napisala je Vanja Knežević u opisu objave, te dodala:

-Također hvala i vama dragi moji. Hvala što ste tu i što pratite moje male muzičke korake. Pjesma “Karma” uskoro stiže- napisala je Vanja, otkrivši i ime pjesme, koje su mnogi shvatili simbolično, a da li je nekome posvećena i kome, ostaje da vidimo.
Vanjini pratioci sa nestrpljenjem očekuju njenu novu pjesmu, koja nosi jako interesantan naziv. Nakon ovog cijelog skandala, Vanja je dobila mnogo podrške od svojih pratilaca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here