Ceca je još jednom dokazala koliko je atraktivna, čak i u poznim godina.

Naime ona je nedavno imala nastup u Bosni i Hercegovini, U Banja Luci, a kasnila je dobra tri sada, ali isplatilo se. Također fanovi su svakako zaboravila kada se pojavila na bini onako sva u bijelom, što je česta boja nejnih posljednjih odjevnih kombinacija.

Rezultat slika za ceca na nastupu banja luci

A sa da se odlučila na bijeli kombinezon sa srebrenim kaišom, a grudi su u prvom planu. Ona je toliko u bijelim kombinacijama prelijpa. A u posljednje vrijeem ako pogledate njene fotografije sa nastupa Ceca je u bijelom. Bijal boja označava čistoću i nevninost.

Rezultat slika za ceca na nastupu banja luci

Mnogi zavide Ceci na izgledu jer i iona je zašla u godine kada je teško sakriti bore, pa čak i najskupljim korekcijama. Ali ona se dobro drži, još ima dosta obaveza. Nedavno je završila posljednje radove u svojoj vili. Naime Ceca je iskeširala za luksuzni bazen. Angažovala je najbolje arhitekte, da joj to urade. U sklopu bazena je i spa centar, sauna i kozmetičkis alon za njene potrebe.

Ceca svakim danom sve više nadograđuje svoju vilu, a moguće da sada još više uređuju jer joj sigurno uskoro doseljava snajka u vilu. Svi nestrapljivo čekaju kada će Ceca objaviti dan Veljkine svadbe, ali nikako da Ceca da izjavu za javnost.

U posljednje vrijeem se pričalo da će biti pola estrade sa Balkano na svadbi, Ceca se sigurno mora podobro iskeširati, a valjda neće banjkrotirari zbog svade, mada ne sumnjamo jer zarađuje basnoslovne cifre za noć. Šta vi mislite o tome?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here