Jedan od najkontroverznijih parova na cijelom Balkanu bila je Milijana Bogdanović i njen 53-godine stariji partner Milojko Božić. Naime, njih dvoje su bili potpuno anonimni u javnosti dok mediji nisu podijelili svoju ljubavnu priču, koja i dalje postoji, uprkos činjenici da je malo ljudi odluči podržati. Nakon toga postali su odani sudionici, i iako su svi bili sumnjičavi kako će njihova veza preživjeti, dokazali su da im je loše suđeno.

Ovih dana Milijana i Milojko odlučili su stajati na ludom kamenu, a to je bila vijest koja je pratila čitavu regiju. Svi su komentirali ovo vjenčanje, na kojem je bilo oko 150 pozvanih. Među njima je bila i bivša sudionik reality showa “Parovi”, Sulejman Spaho, a svi su bili iznenađeni kad su na ovom vjenčanju kad su Sulejmana vidjeli među gostima. Razlog za to bio je taj što je Miliana trebala dijeliti krevet sa Sulejmanom u Parovima, čemu se par usprotivio.

Produkcija je na kraju odlučila odustati, pa je Miliani bilo dopušteno spavati pored Milojka. Međutim, bilo je još nekih poznatih lica iz Rijalitija koje su Milojko i Milijana odlučili pozvati na svoj veliki dan.

Ono što je svima upadalo u oči jest da Milijanina najbliža obitelj nije bila prisutna na vjenčanju, jer svi znaju da nikada nisu odobravali činjenicu da je za svog partnera odabrala muškarca koji bi mogao biti njezin djed, a ne samo otac.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here