ULIČNA BUJICA IZBACILA DETE IZ KOLICA: Kamera zabeležila šokantan potez neoprezne mame VAN SVAKE PAMETI! ŠTA REĆI? (VIDEO)

0
177

U nastavku današnjeg članka se bavimo sa novostima koje nam dolaze iz svijeta, a koje kako ste i sami shvatili nisu dobre, a nažalost u poslednje vrijeme samo i čujemo za loše vijesti, tragedije, nesreće, i sve ostale vijesti koje se povezuju sa crnom hronikom, a kojih je recimo samo iz Srbije u poslednje vrijeme bilo i previše, mada ni u okolnim državama situacija nije bila najbolja. Mnogo toga se izdešavalo, što nas je ostavilo u šoku i bez teksta, kako kod nas tako i u ostatku svijeta.

A mi vam danas donosimo vijesti koje nam dolaze iz Španije gdje je situacija katastrofalna, nakon što su obilne kuše zahvatile Iberijsko poluostrvo, a koje su napravile rijeke koje su blokirale mnoge puteve na jugu Španije. Ali poplave su najteže pogodile područja duž obale Sredozemnog mora, dok je jučer u pojedinim dijelovima Mursije za samo sat vremena vjerovali ili ne palo čak 40 litara kiše po kvadratnom metru. Po naslovu ste mogli da shvatite da vam danas pišemo o jednom snimku koji je nastao usljed ovog haosa, a koji je izbezumio sve.

Naime, tadi se o tome da je snimak nastao u jednom malenom gradu po imenu Molina de Segura, a na kojem se vidi kako je nastala bujica u jednom momentu izbacila bebu iz kolica, a na pomenutom snimku se vidi trenutak kada majka koja je bila sa djetetom koje je bilo u kolicima pokušava da pređe ulicu kojom je bujica tekla. Njen sin je nakon što ga je voda izbacila iz kolica odmah upao u brzake, ali na svu sreću njega je odmah spasio jedan od prolaznika koji se tu našao. Evo i sami pogledajte pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here