UDARNA VIJEST! Cijela Srbija u šoku! Desila se stravična eksplozija u restoranu, ima i povređenih…STIŽU NOVE INFORMACIJE!

0
206

I danas imamo loše vijesti. Vjerujemo da ste do sad čuli informaciju da je otac jednog dječaka iz okoline Pančeva došao među maturante osnovne škole i da je počeo da udara svoje vlastito dijete. On je priveden, a prema posljednjim informacijama, za načinjeno djelo bi mogao da zaradi i do osam godina zatvora. Još uvijek nije poznat razlog i motiv zobg čega je otav uradio ovakvu stvar svom dijetu.

Da nije samo slučaj eksplozije plinske boce u Beogradu od prije nekoliko dana jako rijedak slučaj i da se uvijek negdje dogodi samo što se o tome nikako ne piše. Sada opet ista stvar, i isto eksplozija u jednom manjem restoranju u naselju koje se zove Selo, koje se nalazi u blizini Uroševca. Tamo je u punom resotranu došlo do eksplozije plinske boce. Nažalost je povrijeđena 31 osoba, od čega su 2 maloljetne. Prema informacijama iz policijske uprave, na svu sreću niko nije smrtno stradao, ali je čak sedam osoba završilo u Domu zdravlja u Prištini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here