Ova žena se na društvenim mrežama pohvalila jednim svojim postupkom, a mnogi koji su pročitali njenu objavu su skloni da misle da ova žena nije najbolja osoba na svijetu i mnogi je osuđuju zbog njenoga postupka.

Ona je u svome statusu napisala kako je veoma bogata žena i da je sebi našla najsiromašnijeg muža na svijetu, te da je iznenadila mnoge sa tim svojim postupkom, ali da ona dobro zna zašto je to napravila.

Prije svega ona zna da može da veoma lako manipulira sa svojim mužem i da će je on bezuslovno slušati u svim njenim prohtjevima jer se dobro sjeća kakva je bijeda bio i svakako se ne želi ponovo vratiti u taj život. Dodala je da on trpi sve njene ljubavne afere mada je i sam lijep kao Bog i da jedino što ima bolje od nje je fizički izgled, ali da to ide samo njoj u prilog.

Loading..

Istakla je da svako malo voli da svoga muža podsjeća na njegovo porijeklo i da mu nabija na nos jer živi u njenoj kući, vozi njen auto, troši njene pare i da ne prođe ni dan da mu barem nešto od toga ne spomene. Napisala je da obožava kada njih dvoje izađu  sa društvom i kada on krene da plati, da ga presječe sa nekom uvredom tipa da zatvori svoj novčanik jer će sutra tražiti novac od nje ili kako je lako sa tuđim novcem se praviti važan, pa sve do, ako si mojim novcem platio račun, ko je u stvari platio račun na kraju. Dodala je da sve to radi jer voli da se osjeća moćno i dominantno.

Mnogi je osuđuju zbog ovakvog njenog ponašanja, ali je upozoravaju da svaki čovjek ima granice do koje može trpjeti  neka poniženja, ali kada se ta granica pređe onda su ti ljudi spremni na mnoge stvari koje se njoj sigurno neće svidjeti, a mogu biti i opasne po nju.

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here