Biti učitelj je vrlo važan i odgovoran posao i mnogi učitelji srećom rade svoj posao kako se očekuje, a neki ulažu sve što imaju u posao, a priču o ovom učitelju koji je podijelio na Facebooku podijelio je dokaz njezino iskustvo kad joj je jedan student prišao za vrijeme nastave i rekao da je gladan, a kad je to čula, nije mogla suzbiti suze.

“Pitao me kad je žena ušla da mu stavi hranu u ruksak. Uhvatio me nespremnog, mislio je na savjetnika i nije mi bilo jasno što mu treba. Rekao sam mu da nisam siguran da će to biti ovaj tjedan, a onda mi je priznao da nema što jesti kod kuće i treba mu hrana. “

Ova učiteljica je odmah poslala grupnu poruku kolegama i prijateljima koji su se brzo organizirali i počeli kupovati hranu, a ova je učiteljica novinarima prenijela svoja iskustva:

“Podrška koju sam dobila nevjerojatna je. To daje nadu čovječanstvu “, a cijela akcija bila je napraviti malu kuhinju ili ostavu u kojoj svi ostavljaju hranu iz koje se može poslužiti svako ko gladuje, a sama učiteljica je to rekla:

„Biti učitelj je puno više od učenja. Vidimo više od postignuća na ispitima znanja, vidimo dijete. To je naporan posao, ponekad izaziva vrtlog emocija, ali dajemo sve od sebe da svako dijete bude uspješno ”, rekla je učiteljica koja očito dobro zna svoj posao.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here