Džejla Ramovic se vratila u školske klupe!Džejla Ramovic je pobjednica prethodne sezone Zvezde Granda, a nakon pobjede, putovanja i ljetovanja ona se vratila u školske klupe. Svi smo je mogli gledat na sceni uz savršen stajling, i perfektno našminkanu. Medutim da li ste se zapitali kakva kakva je ona kada krene u školu? Nedavno je podjelila fotorafiju kako ide prema školi.

screenshot-2

Naime Džejla je obukla Crne helanke a preko zelenu tuniku sa kaišom. Iako je ova savim obicna kombinacija na njoj je izgledala mnogo savršeno. Lijepoj i dobroj osobi sve pristaje. Ono što je isto bitno ejste energija i harizma, odjeca je samo dodatak i nešto štoo prekriva tijelo. Kako možemo vidjeti na fotografiji Džejla je prelijepa a sve je naravno upotpunila i spojila igodno sa korisnim  – naizgled obicni crni ruksak na ledima.Šta vi islite o ovoj kombinaciji?

Rezultat slika za džejla ramović

Inace, Džejla je u u takmicenju oduševila sve ne samo glasom nego i satajlingom. Svaka kombiacija joj je pristajala. Oblacila je i patike, haljine, pnatalone, sve i svašta, ali nije bilo kombijacije koja joj nije pristajala. Kada je bila njena pobjeda ona je bila u dugoj bijeloj haljini koja je išla uz njeno tijelo. Vjerujemo da su se i vama svidjele njene kombinacije.

Rezultat slika za džejla ramović

Njeena pobjeda je oznacila pocetak jedne velike karijere,a sada nam ostaje da vidimo šta ce Džejla snimiti i kakko ce iskoristiti pobjedu u Zvezdama Granda. Ona zaista ima potencijala za sve, pa ce iskuno na pravi nalin iskoristiti ove trnutke popularnosti da napravi nekoliko koraka unaprijed za svoju karijeru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here