Tvrdi da je došao iz 2582. i ima važno upozorenje, na piše nam se dobro: Treba li da se zabrinemo zbog 2026. godine? (VIDEO)

0
399

Čovjke koji govori da je putnik kroz vrijeme i 2582. godine predvidio da će se Zemlja suočiti sa nestankom električen energije u roku od tri danau sljedećoj deceniji. U šokantno video neimenovani muškarac govori da će naša planeta doživjeti 72 sata mraka i povodom toga poziva ljude da se počnu pripremati za taj fenomen.

@timetraveler2582

⚠️ You have been warned about it. I wasn’t supposed to reveal this much about it. ⚠️ #timetravel #timetraveler #future #unknown #fyp #real #news #fy

♬ original sound – Timetraveler2582

On je na pomoću ovog klipa uspio da skupi preko šesto hiljada pratilaca a postavio ga je na trenutno atraktivnu društvenu mređu Tik Tok, gdje svi njegovi snimci imaju ukupno sedam miliona lajkova. Njegova objava u kojoj tvrdi da će trodnevno pomračenje da izazove haos na Zemlji u julu 2026. godine, je pogledalo preko četiri stotine hiljada korisnika.

Rekao je da kada dođe do pomračenja, da ne gledamo u nevo i u svjetlo koje će dolaziti iz “piramida”. Istotako dodaje da tokom ta tri dana ne treba da korisitmo dostupne ovozemaljske izvore svjetla, a u obzir jedino dolaze svijeće.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here