TUŽILAŠTVO SE OGLASILO O RODITELJIMA DEČAKA UBIC*! Evo šta će biti sa majkom i ocem Koste Kecmanovića!

0
336

I ovog dana, kao i ostalih dana bavimo se sa temom koja je zasigurno na najgori mogući način obilježila ovaj mjesec, mjesec koji je napravio totalni preokret, ne samo u Srbiji nego i u cijelom regionu, a i sami znate da pri tom mislimo na masa*r koji je počinio 13-godišnji Kosta Kecmanović, koji je tog kobnog 3.maja u školi koju je i sam pohađao “Vladislav Ribnikar iz očevog pištolja na licu mjesta ubio osam učenika i čuvara škole, a ranio šest učenika i nastavnicu historije.

Prije nekoliko dana sa velikom tugom primili smo vijesti da je djevojčica koja je od samog početka bila u kritičnom stanju podlegla nakon 12 dana borbe za život, i nažalost ona je postala njegova deseta žrtva. Od tog dana pa sve do danas saznali smo mnogo toga, otkriveni su detalji koji javnosti do sada nisu bili poznati, a koji u najmanju ruku lede k*v u žilama. Ono što poslednjih dana svi prate jeste to da je najavljeno da će i Kostina majka da bude saslušana gdje će se ustanoviti da li je sa njene strane počinjeno krivično djelo zanemarivanja i zlostavljanja maloljetnog lica, a pored toga saslušat će se i pedagog i psiholog škole u kojoj je masak* počinjen.

To se i desilo, a sada sve zanima šta je to Kostina majka rekla na saslušanju, a kako smo već naveli pretkrivični postupak protiv njegove majke vodi se kako bi se utvrdilo da li se u njenim radnjama stiču elementi krivičnog djela zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica. Protiv Kostinog oca vodi se istraga zbog krivičnog djela Teška djela protiv opšte sigurnosti, a također i u njegovom slučaju će biti ispitano i da li se u njegovim radnjama eventualno stiču elementi krivičnog djela zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica. Ono što još moramo da navedemo jeste da se oglasilo Više javno tužilaštvo u Beogradu koje se obratilo medijima koje su zamolili da ne objavljuju imena i fotografije žrtava, kao i to da prije nego što oni objave neku vijest, istu pažljivo da provjere jer se širi dosta dezinformacija, i to samo škodi istrazi a isto tako duboko povrjeđuje osjećanja porodica stradalih.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here