Sjedinjene Države su zemlja koja ne podržava ženska prava na poslu, posebno kada žene postanu trudne i kada im je potreban porodni dopust

U svojoj popularnoj emisiji The Profit, milijunaš Markus Lemonis ulaže novac u tvrtke koje su uništene ili ih je teško razviti. Lemonis je svjestan da ako prema svojim radnicima postupate s ljubaznošću i pravednošću i ako će raditi bolje i biti produktivniji i zadovoljniji.

SAD je zemlja koja ne podržava ženska prava na poslu, osobito kada žene postanu trudne i kada im je potreban porodni dopust. U takvim situacijama oni uglavnom izostaju s posla, čak i nakon 12 tjedana trudnoće, tako da se teško prihvaćaju za buduće prihode.

Tami Forbes je jedan od onih radnika koji imaju tjednu plaću od samo 300 dolara. Kod kuće je odgajala 8-godišnjake i također očekuje svoje treće dijete. Radi kao konobarica kako bi povećala prihod.

Loading..

Lemonis je odlučio pomoći ovoj ženi dati joj šest mjeseci odmora i posla kada se vratila s porodiljskog dopusta i da je dobro plaćena. Tammy nije mogla ostati ravnodušna prema ovoj gesti, pa je plakala. To je pravi način da svi poslodavci liječe svoje radnike. Ovaj trenutak dodira također je zabilježen u videozapisu.

Da li ste vi ovo pogledali, sjajan gest vlasnika, zar ne, on je na ovaj način dobio veliki broj simpatija i obožavatelja jer je izašao u susret svojoj radnici koju veoma cijeni… Ovako bi trebalo svuda biti, da ne bude rijetkost zbog koje se mora aplaudirati, ostanite i dalje s nama

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here