Ko god ima bilo kakvo iskustvo sa bolnicom, zna da tamošnja harana nije nikakav i da je dosta često jedva jestiva, jer osim što je dijetalna, nije slana, i mada takva i treba da bude , većina pacijenata ima problem sa time da je uopšte jede.

Bolnička hrana bi trebala da je u službi oporavka, i često ona to i jeste, ali zbog lošeg ukusa ,pacijenti dosta često sami sebi određuju način ishrane i zbog toga sebe dovode u neke veoma rizične po zdravlje situacije.

Slučaj koji u ovome tekstu dijelimo sa vama dolazi iz Srbije, konkretno iz Loznice, a u stvari je ispovijest jedne trudnice.

Ona u svojoj ispovijesti kaže da je u porodilištu jela zaista dobro, ali je zbog toga sama sebi napravila veliki zdravstveni problem, i to veći nego neki problemi koji se javljaju kod trudnica nakon porođaja. Priznala je da je na loš način shvatila zašto je količina hrane kod trudnica, nakon porođaja znatno smanjena

Loading..

Po ne znamo koji puta su se na internetu pojavile fotografije obroka iz bolnica širom Srbije i regije, posebno iz porodilišta, posebno na obroke koje trudnice dobijaju netom nakon porođaja, a javnost je skoro udružena u prozivkama ovih institucija da ne misle dovoljno na one koji najviše doprinose povećanju nataliteta u Srbiji.

Tako je ova žena u svojoj ispovijesti napisala, da sva ta hrana ima svoje razloge i da se ona uvjerila u to jer je i sama nakon porođaja imala veliki apetit i nije nikako bila zadovoljna sa hranom koju je dobijala u porodilištu, pa se na svoju ruku počela hraniti sa hranom koju su joj donosili od kuće i daju je to umalo koštalo života.

Doživjela je komplikacije i zatvor, i skoro je i dobila sepsu od silne hrane koja joj se zadržala u organizmu, tako da je njena preporukama novim majkama da slušaju doktore i da jedu upravo ono što im i nude u bolnicama nakon porođaja (FOTO)

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here