TRUDNA Jovana Joksimović, odlučila da pokaže STOMAK: Blagosloveno stanje joj tako lepo stoji (FOTO)

0
403

Nastavljamo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a danas konkretno mi ćemo da pišemo o jednom poznatom bračnom paru, a riječ je o pjevaču Željku Joksimoviću i njegovoj supruzi Jovani Joksimović. Oni inače važe za jedan od najskladnijih bračnih parova sa naše domaće javne scene, koji su u braku nekoliko godina, a koji su svoju ljubav krunisali sa predivnom djecom koju su dobili u braku.

Znamo da kada su naše poznate dame bile u blagoslovljenom stanju, da su one izbjegavale javne događaje i kamere, pa se tako i Jovana povukla kada je ona saznala da će po drugi put da se ostvari kao majka. Ona je tada odlučila da u potpunosti uživa u svojoj trudnoći, pa je to bio razlog zbog kojeg smo je jako rijetko viđali u javnosti. Ali to ne znači da kamere nisu uspjele da zabilježe kako je ona izgledala kada je bila trudna, a tada je u prvom planu bio njen trudnički stomak, koji ona sa odjećom nije mogla da sakrije ma koliko se trudila.

Tada je ona uslikana samo nekoliko dana pred porođaj, i to kada je ona bila trudna bliznakinjama Srnom i Anom, te zbog toga nikako ne treba da čudi to što je ona tada imala ogroman stomak. Također možemo da kažemo i to da je ona bila veoma aktivna trudnica, jer njoj u tom periodu nije ništa teško padalo. Kada su je novinari uslikali, ona je tada došla kako bi svog supruga podržala na jednom nastupu i tada se ona odlučiala za laganu ljetnu haljinu sa otkrivenim ramenima, a tada je ona samo birala kombinacije u kojima se osjećala udobno, a takav je bio i odabir njene obuće. Evo i sami pogledajte…

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here