TRESE SE SRBIJA! RASKINULI CECA I BOGDAN! ODMAH JE PODIJELIO OVU SLIKU, PRONAŠAO JE UTJEHU: OVAKO LIJEČI PROBLEME, SVE OBJAVLJENO! (FOTO)

0
643

Jedna od glavnih vijesti kako je počela nova 2021. godina je ta da je Ceca u vezi sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem.

Paparaci su ih stalno lovili, a koliko je sve ozbiljno govori i podatak da je Ceca upoznala Bogdana sa svojom djecom, a on je nju upoznao sa svojim ocem, a kod njega u Kragujevcu su bili zajedno na porodičnoj slavi. Njegovu majku još nije lično upoznala jer je ona u Londonu.

Bogdan je iznenada dobio veliki broj folovera na Instagramu, a sada je sve iznenadio sa objavom, koju je rano jutros objavio. “Nebeska litija” je pjesma koju izvodi mlada pjevačica Jovana Ščekić. Tekst i aranžman za ovu pjesmu koja je urađena u čast preminulog poglavara sprske crkve, je napravio veoma dobra prijatelj od Bogdana Srejovića. Mali broj ljudi zna da je Bogan veliki vjernik i da on veoma pošutuje srpsku crkvu.

On je nakon toga objavio i objavu, za koju su svi pomislili da se radi o problemima u vezi sa Cecom, međutim se ispostavilo da je ustvari saom posveta Bogu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here