NIKADA ISTO NEĆE BITI ČIŠĆENJE KUĆE NAKON ŠTO NEKE OD SAVJETA PROČITATE I TRIKOVA KOJE VAM PREPORUČUJU NAJPOZNATIJI SVJETSKI PROFESIONALCI.

Ne baš tako poznati trikovi koji će vam pomoći da očistite svaku prostoriju u kući ili vašem stanu.

Vaše drvene podove iz bezličnih u blještavo sjajne pretvorite uz pomoć domaćeg proizvoda za čišćenje podova od drveta, ekološko sredstvo koje će vam pomoći ćete napraviti jednostavno. Pomiješajte nekoliko šolja sirćeta, sapun, kao i nekih drugih sastojaka za čišćenje, kada ujedinite smjesu, očistite podove i gledajte kako postaju sjajni.

Loading..

Najraniji materijalni dokaz kristalizacije datira od 10 do 11 tisuća godina. i otkrivena u jamama iskopanim u zemlji na arheološkom lokalitetu Gobek Tepe (“truba brda”), neolitskom svetištu u jugoistočnoj Anatoliji, u današnjoj Turskoj, oko 15 km sjeveroistočno od grada ofanlıurfa ( Urf) i 95 km od rijeke Eufrat.

Prema dosadašnjem broju sačuvanih dokumenata, koji se odnose na ove obrtnike, može se pretpostaviti da je njihova djelatnost bila jedna od najvrijednijih i najintenzivnijih obrtničkih djelatnosti, posebno u onim dijelovima svijeta, te u onim razdobljima ekonomskog razvoja društva kada je jedan područje se intenzivno provodilo građevinskom djelatnošću. Arhivski dokumenti također upućuju na zaključak da su majstori-obrtnici bili vrlo radni, profesionalni, profesionalni i korektni u obavljanju ovog ne tako lakog posla.

U brdovitim i planinskim vapnenačkim područjima, kojima je najčešće nedostajalo plodno tlo i voda, ruralni ljudi u oskudici obradivog zemljišta nisu imali veliki izbor poslova za profit, pa su se bavili puzanjem. Na temelju arheoloških istraživanja širom svijeta, moguće je pretpostaviti da je svako selo imalo pukotinu za vlastite potrebe, ali i za prodaju vapna u gradovima koji su, zbog svog stalnog urbanog razvoja i izgradnje stambenog, društvenog života, obrazovanja, itd., Zahtijevali sve veću proizvodnju. vapna

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here