SVI SU U ŠOKU! MALA ATINA TOŠIĆ KRENULA MAMINIM STOPAMA: ZAR JE MOGLA DA OVAKVU SLIKU OBJAVI… PA ONA JE JOŠ UVIJEK DIJETE..(FOTO)

0
512

Kao što svi znaju Jelena Kareluša ima dvije kćerke, ali jedna od njih je postala jako poznata na društvenim mrežama, a ona je Atina Tošić. Ona je krenula stopama svoje mame i pokazala je da plod ne pada daleko od stabla.

Svi koji su pogledali njene slike mogli su primjetiti da ona dosta liči na svoju majku. Pored toga što njih dvije imaju iste fizičke sličnosti, također obje vole šminkanje i kamere. Atina je sa svojim slikama postala popularna na Instagramu, a isto tako je poznata i na TikToku, gdje svi mogu vidjeti njene klipove.

Atinu na Instagramu prati preko čak sto hiljada ljudi, a kako se može primjetiti ona je odlučila da premaši svoju majku i da postane prva zvijezda Instagrama. Međutim, kada pogledamo Jelenin Instagram, može se reći da će Atini trebati dosta vremena da pređe svoju majku, gledajući na to da Jelena ima 2 miliona pratilaca na svom profilu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here