Aleksandra Radović važi za jednu od najvećih pjevačica i vokala na prostoru bivše Jugoslavije. Radi se o pjevačici koja nikada nije gradila svoju karijeru nikakvim skandalima i aferama već isključivo svojim kavlitetom i kvalitetom svoga vokala.


Naime, pjevačica je odlučila da spakuje svoje kofere te je otputovala ne jednu daleku destinaciju kako bi napunila svoje baterija i obnovila energiju te napravila mali predah od svih poslovnih obaveza koje je očekuju. Naime Pjevačica je odlučila da ode na Sejšale pa iako rijetko dijeli svoje intimne trenutke na društvene mreže odlučila je da fanove počasti fotografijom sa odmora.


Pjevačica se uslikala na plaži a veliko iznenađenje je što je pjevačica objavila fotografiju na kojoj je pokazala svoje zanosne atribute. Aleksandru nemamo priliku često viđati u takvim izdanjima a mnogi su se oduševili pjevačicinim izgledom i figurom koju održava.

Inače, Aleksandra je jedna od rijetkih školovanih estradnjakinja a poznata je po tome što ima i svoju školu pjevanja a časove pjevanja je držala nekim poznatim zvijezdama koje danas žare i pale estradnim nebom Srbije.

Nikada nismo Aleksandru viđali u izdanjima kakva nisu primjerena a vjerujemo da ćeva s ova fotografija zaista oduševiti jer pjevačica zaista ima štošta da pokaže. u nastavku se uvjerite i sami o čemu je riječ.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here