Hrvatska pop grupa Colonia je nekada stvarno palila i žarila na regionalnoj muzičkoj sceni, a sve to zbog pjevačice Indire Levak, koja je bila najzaslužnija za uspjeh benda.

Indira je uspjela osvojiti cijeli Balkan specifičnim izgledom i snažnom energijom, a uz velike hitove Colonie svi smo se rado zabavljali. Ali odlučila je napustiti ovaj bend 2017. godine kada je započela svoju solo karijeru. Atraktivna plavuša rekla je da je nakon 20 godina druženja to postalo rutina i osjetila je potrebu da svoju umjetničku kreativnost razvije na drugačiji način.

Ona nije prestala nastupati i jednako žariti scenu kao i uvijek, što je između ostalog jedan od glavnih razloga zašto se to pubilici sviđa. Bila je najdraža zbog toga što je uvijek bila jedinstvena i drugačija, a kratka kosa i urbani stil su je obilježile tokom godina kod većine publike.

Zgodna Hrvatica se nedavno pohvalila na svom Instagramu jednim selfijem, s kojim je najavila radove na novim pjesmama, ali su njezini obožavatelji počeli nadopunjavati nešto sasvim drugo – iznenađeni su bili njezinom različitom strukturom lica. Nije poznato da li se radi o rasvjeti, filteru ili nečem drugom, ali očito ne izgleda isto kao što je bilo u posljednjih nekoliko godina.

Činilo se da djeluje neprirodno zbijeno, jer na licu nema bora. Na taj način, fanovi su komentirali u raznim komentarima poput “Strange look”, “Draga, previše botoxa”, “Nekako ste neprepoznatljivi”. Čak su i hrvatski mediji kontaktirali stručnjake koji su potvrdili da je njezino zamrznuto lice vjerovatno rezultat prevelike količine botoxa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here