Scenario iz serije “Prije deset dana” Danka je otišla doktoru i više se nije vratila, otišla dalje u Dortmund i smuvala se sa rođenim bratom svog supruga i sve nas osramotila, kaže Svetlana za medije.

Bila je čak 22 godine u naizgled sretnom braku, a onda je otišla na pregled kod doktora i nije se više vratila. Bez riječi je pobjegla s rođenim bratom svog muža u Njemačku, ostavila samog supruga s troje djece.

Ako ste pomislili da je ovo scenario neke nove španske ili turske serije, varate se. Nije – ovo je životna drama koja se desila srpskoj porodici Ajdinović Mitrović iz Beograda. Da, pročitali ste to dobro!

Svi smo čuli onu frazu ‘ima preko novina da te se odreknem’, a upravo je Svetlana Ajdinović (55) zbog pomenute bruke to odlučila zaista i uraditi. Ona se svoje kćerke Danke Ajdinović Mitrović (37) javno odrekla, a koja je osramotila i u čudu ostavila cijelu porodicu nakon što se smuvala s djeverom Jovicom Mitrovićem i pobjegla za Njemačku u Dortmund.

-Prije desetak dana je pobjegla, otišla je na pregled kod ginekologa i nije se više vratila. Primijetili smo da je nema i da se zadržala, pa smo krenuli da je zovemo, ali je nedostupna bila.

Počele su odmah kružiti priče kako je pobjegla, a poslije je to i sama potvrdila kad se javila djeci na telefon. Priznala je da je djeveru otišla. Uspjela sam je samo jednom dobiti na telefon, kaže da ga voli i da je to odlučila tako. Pravo sam ljuta na nju! Nije ona zbog novca otišla, nego ljubavi – priča Svetlana koja je i dalje u nevjerici.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here