Svekrva i muž mi godinama prigovaraju da sam ljenčina i neradnik.

Ustvari sam diplomirana pravnica i nisam željela da se spuštam i radim kojekakve poslove. Međutim morala sam nakon svih ovih godina popustiti i danas sam počela da se obučavam za rad u jednoj poslovnici igara na sreću.

Mislim posao ispod svakog nivo, ali jednostavno sam morala pristati da radim taj posao…

Oko podne je došao šef svih poslovnica u gradi i rekao mi da treba da pođem sa njim na detaljne… Nisam mogla ni da pretpostavim o čemo je ustvari riječ, krenula sam sa njim, a ubrzo smo stigli pred jednu stambenu zgradu.

Rekao mi je da je tu stan i ako sam stvarno zainteresovana za posao da moram sa njim da se “malo družim” u tom stanu.

Spustio je svoju ruku na moje koljeno, a ja sam tada u sekundi skontala kako da cijelu situaciju okrenem u svoju korist, ipak sam ja diplomirala pravo i to na državnom fakultetu.

Rekla sam mu da sam diplomirana pravnica i ako mi može obezbijediti posao na tom nivou obrazovanja, da ću bez problema da sa njim odem u taj famozni stan i to ne jedanput, već koliko god puta to zaželi.

Rekao mi je da nije nikakav problem jer uskoro baš treba da prime jednog pravnika, ali da do tada treba da radim u poslovnici.

Proveli smo sat, sat i pol u tom stanu, ovo “prijateljstvo” će mi obezbijediti dugo očekivani posao u struci, a i dobila sam 10 eura da se počastim..

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here