Da li znate zašto ne treba nosti bijeli grudnjak ispod bijele majice ?

Vrlo jednostavno – zato što će se bijeli grudnjak isticati ispod bijele boje. Koliko god ovo zvučalo čudno tako je. Ako obučete crveni grudnjak onda je to bolje od bijelog.

Da pojasnimo: Ukoliko vam je koža tamnija ispod bijele majice nosite crveni grudnjak a ako je svijetla onda birajte tsmno plavi. Na taj način nećete narušiti niti jednu kombijaciju, a izgledat ćete super. Jer ipak osrtavanje bijelog grudnjaka može narušiti cijeli look.

Znamo da vam je na prvu izgledalo nelogično da grudnjak bude crvene boje, i da je logičnije da bud ebijeli, ipak nije tako. POkušajte obucite, pa ćete vidjeti.

Ovo su i strulnjaci potvrdili. Iako je u posljdnje vrijeme bilo kao moda da se vidi bijekli grudnjak ispod majice, ipak to nije dobra ideja, bolje kada se ne ocrta nikako, zar ne?

Možemo vidjeti da mnofe sdjevojke odluče da nose bijeli grudnjak ispod bijele majce, i to u izlazak u grad. Ovo uošte nije lijepo, niti privlačno. Zamislite da vam se vidi donji veš, grozno zar ne?

Mada neke djevojke tako vole. U posljednje vrijeem također je u modi da nosite mrežaste majic a ispod da se naziru grdi i gridnjak.

Djevojke uvleiko prate trendove, pa makr i oni bili nekorektni. Nažlost većina njih ne zna da da lijepo to sve ukombinuje, pa na kraju neliči ni na šta

Kako vi volite da kombinujete odječu? Da li ste ikada nosili bijelu odjeću a ispod bijeli grudnjak ili ne?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here