Kada je balkanska estrada u pitanju onda svako od tih zvijezda koje pripadaju estradi, bilo da se radi o pjevačima ili pjevačicama, svako na svoj način želi da na razne načine privuče pažnju na sebe.

U ovo vrijeme društvenih mreža, malo je onih na estradi koju istu ne koriste i pomoću njih promovišu sebe i rade na svojoj popularnosti prikupljajući broj onih koji ih svakodnevno prate i dijele im komentare i lajkove na svaku njihovu objavu.

Veoma je bitno za sve njih da privuku što veći broj pratitelja, pa stoga mnogi od zvijezda, posebno kada su pjevačice u pitanju, pokušavaju sa raznim provokativnim fotografijama da povećaju broj svojih fanova.

Loading..

Jedna od onih koja to radi svakodnevno je svakako Ceca Ražnatović koja se može pohvaliti da baš ima veliki broj fanova na društvenim mrežama, koja ona svako malo voli da počasti sa nekim svojim fotografijama iz svoga profesionalnog i privatnoga života

I mada joj fotografije iz privatnoga života ne predstavljaju nikakav problem, ponekada Ceca iznenadi nekim fotografijama na koje baš i nismo navikli od nje, kao što je ovih dana  objavila nekoliko fotografija sa odmora na kojemu je bila i na kojima je pokazala da unatoč godinama još uvijek ima tijelo na kojem joj mogu pozavidjeti i mnogo mlađe koleginice, te da joj bikini i dalje veoma dobro, čak šta više odlično stoji.

Očito je da Ceca mnogo drži do svoga izgleda, a ove fotografije sa prošlogodišnjeg ljetovanja to u svakom slučaju pokazuju, pa nekako jedva čekao da vidimo njen ovogodišnji izgled u bikinju.

 

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here