Većina nas živi vrlo brzim tempom i živi život pun stresa, što uzrokuje mnoge odgovornosti koje imamo u svojim poslovima, kao i želju za materijalnim napretkom u životu, a tu su i obveze prema našoj obitelji, tako da nije čudo svatko od nas, tu i tamo, osjeća veliki umor, a vrlo često taj umor postaje kroničan jer jednostavno ne nalazimo vremena za odmor.

Zbog toga mnogi ljudi vide spas u nekoj jačoj kavi koju piju s vremena na vrijeme, stvarajući ovisnost o kofeinu, a oni mlađi posežu za energetskim pićima, koja postaju sve popularnija u svijetu i dostupna su u svim trgovinama u raznim kombinacijama. Liječnici govore o ovim pićima i smatraju da nikako nisu dobra za ljudsko zdravlje, a to je slučaj koji predstavljamo u ovom članku.

Riječ je o ženi koja joj, zbog ogromnih obaveza na poslu, oduzima sve više vremena, a kod kuće čeka supruga i troje djece, pa je postala pravi ovisnik o energetskim pićima, da bi na kraju znala svakodnevno piti i piti. njih dvadesetak, došla je u takvo stanje da je započela dan s dva energetska pića, a tek tada bi nešto pojela, tada bi se tek počele dešavati čudne stvari u njezinom tijelu.

Nakon nekoliko mjeseci počela je osjećati zdravstvene probleme, a nakon obavljenih određenih testova, liječnici su joj rekli da joj je jetra gotovo potpuno uništena. Međutim, srećom, to je učinjeno na vrijeme, pa se nakon višemjesečnog boravka u bolnici uspjela oporaviti i vratiti svoj život koliko je mogao kontrolirati, a za to je imala veliku podršku svog supruga, koji ju je podržao s namjerom napustiti trenutni posao i pronaći nešto adekvatnije za sebe, barem manje dobro plaćeno.

Da li vam je ovo dobra škola, mislimo da bi se trebali kaniti energetskih pića. 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here