Svaka se žena barem jednom slučajno držala tkanine za željezo glačanjem.

Ako ne znate kako čistiti, evo velikog trika.

Čišćenje nije lagan proces, ali s jednim trikom, koji vam je sigurno dostupan, rješenje je mnogo bliže.

Nanesite pastu za zube na željezo za koje je tkanina zalijepljena i ostavite da stoji 10 minuta. Uzmite pamučnu krpu, stavite je pod vodu, istisnite i očistite željezo.

Isperite tkaninu, ponovite postupak ako glačalo nije čisto sve dok ne skinete posljednju i tkaninu s tkanine i ne vidite potpuno čistu ploču.

Pustite da se glačalo osuši, nakon čega je spremno za novo glačanje.

Loading..

Bonus dodatak o domaćici/kućanici:

Postoji interes za kućanicu. U objektima kao što su hoteli, odmarališta i slično. Domaćica organizira i nadzire ljude kao što su čistači i majke i brine o objektu “kao i za vaš dom”.

Često je slučaj sa starijim i dobro hranjenim ženama koje imaju kućanicu koja se brine za neke od gore navedenih poslova.

Domaćica na zidu
Komad bijelog vezenog platna koji se nalazi iznad štednjaka i koji se ne naziva kućanica. Domaćice su se obično prikazivale kao obiteljski događaj i uvijek su bile poruka. I slike i vez bili su naivno nacrtani. Poruke su bile vrlo slatke. Pogledajte kućanica (vez)

Domaćin i zakon
Pravo / ekonomija u Srbiji ima termin koji se često pojavljuje u ugovorima – “kućanstvo” ili “dobar domaćin”. Na taj način, nekoliko riječi kaže da onaj koji upravlja tvrtkom, ugovara, održava, na primjer, flota treba voditi brigu o vlastitom kućanstvu, a ne o tvrtki ili opremi koja se obrađuje.

Domaćica i kućanica
Postoji sličnost i razlika između srpskog i hrvatskog jezika kada je domaćica u pitanju. Primjer je dan u dvije rečenice istog značenja:

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here