Novak je odlučio da pojača svoj tim, pa je tako anagažovao jednog čovjeka da mu pomogne. Ali kada vidite njegovu suprugu neće vam biti dobro.

Novak Đoković je naime angažovao izvjesnog trenera, ali maalo njih zna za njegovu ženu Nives koja je prava ljepotica. Naime, Nives je voditeljica ali i glumica. Poznata je poseriji Sve će biti dobro. Nedavno je Novak objavio  fotgrafiju sa njenim mužem, a ona je komentariala.

Ona mami poglede, jer zaista je zgodna. Često dijeli fotografije na društvenim mrežama, izgleda kao prava ljepotica kja mami muškarci.

Ona i sada Novakov trener imaju skladan brak, a javnost malo zna za njih, odnosno da su zajedno. Nives je naravno poznata voditeljka a i ujedno uspješna glumica koja je glumika u mnogim telenovelama.

Kada vidite fotografije neće vam biti dobeo, ona zaista ima tijelo ljepotice, i njegovanu kosu i kožu. Malo ko joj može odoljeti. Ovaj trenr zaista ima duivnu ženu, a sigurno ej malkice ljubomoran, jer ipak nju gleda veliki auditorijum.

Novak Đoković ide u naredne pobjede i gradi karijeru, on je poznati teniser koji je ostavio mnoge uspjehe koje i dalje niže. Za njega svi znamo a znamo i za njegovu ženu Jelenu.

Nedavno je objavljeno kako je Jelena suknjucu platila tek nekoliko dolara. Mnogi su se čudli jer su milisli da to na njon košta mnogo. ali izgleda ona nije iskomplksirana kao mnogi te joj nije bio crnjak priznati da se ovako nosi. LČak je tada i otrkila tačnu cijenu. Radi se o običnoj teksas suknjicci.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here