Studentice nisu mogle sebi doći kada su vidjele kako izgleda njihova soba u domu – kad vidite šta su od nje napravile, bez teksta ćete ostati – Dobar Dan

Studentice nisu mogle sebi doći kada su vidjele kako izgleda njihova soba u domu – kad vidite šta su od nje napravile, bez teksta ćete ostati

Studentski dani se kreću na jednom od dva kraja spektra – ili su ispunjeni spremanjem ispita s povremenim druženjem ili su isključivo usredotočeni na druženje i trošenje jer slogan – nekad ste mladi. Još jedan važan čimbenik studentskog života, osobito ako su studenti koji su došli iz unutrašnjosti u glavni grad životni prostor ili sobu u studentskom domu.

Oni nisu uvijek idealni, ali s malo mašte mogu postati malo čudesni. Studenti iz Teksasa, Skylar i Adelin, kad su došli u svoju radnu sobu, nisu bili zadovoljni onim što su vidjeli. Imali su dvije mogućnosti, bilo da upotpune prostor ili da ga promijene i prilagode sebi.

Skylar i Adelin odlučili su biti dobri učenici da spase i ostanu kod kuće, ali da ga preurede tako da im je prostor za vrijeme studija ugodan i topao.
Svoju ušteđevinu i novac koji su zaradili na poslovima koji su radili paralelno s učenjem, koristili su iz studentske sobe i izradili prilično bajkovito studentsko gnijezdo.

Sigurno će se i vama dopasti njihovo gnijezdo od kojeg su uspjeli da naprave zaista sjajnu i korisnu stvar, dopada li se vama ovo ili ne, kažite

Obnova sobe nije mnogo koštala i trebalo je dvadeset sati da sve uzme i spusti. Učenici su postavili obnovljenu sobu na Instagramu i uskoro su mnogi od njihovih prijatelja podijelili svoje prijatelje i zamolili ih da im pomognu da urede svoje sobe.

Da li se sjećate vi svojih školskih dana, opišite nam vaše iskustvo, želimo da znamo kako ste provodili vrijeme u školi

Loading..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *